Till mig :)

img_3244 (MMS)

Till mig :)


Till Loke....

img_2224 (MMS)

Till Loke....


O lite till Loke!

img_1009 (MMS)

O lite till Loke!


Lite saker jag shoppat....:)

img_4658 (MMS)

Lite saker jag shoppat....:)


sova time....

Åååååh....fick sova till 9 idag.... la mig vid 22 ca så jag har sovit tooook massa! Nästan för mycket för jag känner mig bakfull typ =) Men lite kaffe på de här så e man som en brandspruta igen!
Ska väl ta o skriva det här med för jag har missat det....
Jag o Patrik ska ha en liten bebis till =)  Är i vecka 12 nu.... 13 imorrn =) Bebisen ska väl kika ut den 14 april... men det ändras väl när man gör UL. Loke kom ju den 16 april.... Tänk om dom kommer samma dag? Ha ha.......
Som Cissi sa: De e ju skit bra...då kan dom ju fira sin 18 års o 20 års dag samtidigt...... ha ha ha..... snacka om fest! =) Ne men jag e överlycklig!! Känns stort!! 2 barns mamma liksom!! O på måndag ska vi börja med inskolningen till Loke.... de e med stort!!


Lördag....sweet Lördag......

Sitter nu o myser....i fotöljen o glor..... på tv...de e en skit film på...men jag mår bra nu =) Har vart hemma hos Emma o Jim o spanat in deras ny förvärv =) Malva....2 dagar gammal!! Sååå söt!!! Igår va jag o käkade Kina med Jill..... Nice...... sen hem o slappa....slappa e underskattat..... har jobbat idag med....o ska jobba imorrn. Sen ledig en hel vecka!! Vi har vart på dagis på familjemöte med! O sen tagit dagis foto på Loke!! Vi ska börja inskolningen den 4 okt. Ska bli spännande! Nu ska jag fortsätta slappa!! Go natt folket!!!


Färgade håret lite igår..... blekte ner det innan jag hade i en annan färg..... undra om man ska ta o bli ljus hårig nån gång...well.... så här ser det ut..... efter lite blekmedel i ;)

Så här gott va det med kladdkaka hos emma :)

img_9478 (MMS)

Så här gott va det med kladdkaka hos emma :)


........

Jag blir aldrig svartsjuk när jag ser mina ex med nya dejter, för mina föräldrar lärde mig att man ska ge sina begagnade leksaker till mindre lyckligt lottade människor..:))

Sanningen?

När man ska förklara o berätta sanningen om en sak man sett..... Varför då inte berätta sanningen som den var.....istället för att bara berätta hälften? Och varför försöka framstå som någon man inte är? Då är man ju en hycklare? Dina misstag speglar igenom! Tur att jag va förberedd! O den som sa att kärringar skvallrar...... borde ta o kolla på gubb skvaller! Ne...om jag kanske skulle dra upp allt jag hört om just dig...... så kanske du skulle lära dig att TÄNKA innan du talar!! Kanske e jag extra irrirerad idag eftersom jag inte sov nått inatt? O kanske för att jag har feber? Men vem bryr sig? De e sånna som du som gör att jag tycker det e skönt att spy!!!!!! OVER!!!!!

Hm..... Så här kan man ju med göra :) han ...

img_1198 (MMS)

Hm..... Så här kan man ju med göra :) han e för go.... Min ängel!!!


Going wild i sandlådan :)

img_7010 (MMS)

Going wild i sandlådan :)


Blogg torka....

Kan man verkligen säga...vissa dagar e man på som bara den..... o andra orkar man inte....så har det vart nu...
Har inte hänt så mycket heller så det finns ju inget att skriva om ;) Patriks föräldrar har vart här i helgen o vi har bytt fönstrerna i köket...eller 2 av dom.... satt igen 2 fönster på övre våningen och satt in innedörranra i dom nya rummen.... snart...eller relativt snart kan vi nog sussa sött i våra nya sovrum.... =) Ska bli skönt o få ett nytt o fint sovrum!! På nedre våningen...o ännu skönare att Loke får sitt rum =) Så vi kan börja nyttja vårat vardagsrum...ha ha... för där sover Loke nu.... Nu e kl 19.23 o jag funderar faktist på om man skulle nanna kudden ganska så snart!! Puss på er.... ha en trevlig kväll!!

Karma baby....KARMA!!

Så jävla soft!! What comes aroud....goes around.......

Sovmorgon.....

Idag hörrni!!! Fick jag sovmorgon till hela 7.10!! Håll i hatten!! Helt fantastiskt ska jag säga!! O jag e utvilad för jag la mig 22 igår.... Nu e det leeeeeek på hög nivå =) Hörs senare!!

Säga vad man vill...... men låten e bra.... gissa vilken det är?

This blood is on your hands
Now no one can save my heart
And the scar you left can’t be repaired
The knife is in your hands
Is that a smile on your face
It’s so clear to me

You’re a lovekiller
You’re a love lovekiller
You’re a lovekiller
You’re a murderer

You’re a lovekiller
You’re a love lovekiller
You’re a lovekiller
You’re a murderer

You’re a cold blooded murderer
Baby never did I think you could,
Be such a cold blooded murderer
You’re a lovekiller you’re a murderer

I see your strategy
I bet you’ve been here before
You won’t stop until you’re victims crawl
Just like a criminal
You’ve stolen love away from me
It’s so clear to me

You’re a lovekiller
You’re a love lovekiller
You’re a lovekiller
You’re a murderer

You’re a cold blooded murderer
Baby never did I think you could,
Be such a cold blooded murderer
You’re a lovekiller you’re a murderer
You’re a murderer


Blir jävligt irriterad bara......

....så sjuuuukt irriterad idag......det går inte att beskriva i ord....... SJUKT IRRITERAD!!!!!
Känns som om jag skulle kunna strypa nån!!! Sorry om jag låter bisarr..... men just nu skulle jag faktist vilja det!! Så kom inte i min väg!!!!

Vill du ha fler läsare på din blogg?

Gå in på denna länk.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jennnyberg

Ra ra ra......

Jag hade inte ens förväntat mig en ursäkt så det e OK!!


Sitter på bussen nu på väg till hallsta...

Sitter på bussen nu på väg till hallstavik för att hämta mitt lilla troll som sovit hos sin farmor och farfar.... Jag fick sovmorgon.... Nu vill jag bara krama ihjäl min lilla tok :) saknar han så jag döööör!!! O på söndag kommer min andra älskling hem med!!! Imorgon!!! Jippi!! Han ska jag med krama ihjäl!!!


Morgon promenad....

img_7584 (MMS)

Morgon promenad....


Godmorgon! Provar och bloggar på mobilen n...

img_3865 (MMS)

Godmorgon! Provar och bloggar på mobilen nu... Första natten utan Patrik e avklarad!! Det gick ju som smort :) brukar vara mörkrädd i vanliga fall men jag va så trött när jag la mig så jag somnade på 2 sekunder typ :) i eftermiddag åker Loke till sin farmor och farfar... Då ska jag passa på att städa :) låter kul va? Ha ha.... Men det e svårt att köra en storstädning när Loke e hemma... Så det gäller att passa på!! Sen ska jag sova ut imorgon!! Åker till Hallsta när jag vaknar och hämtar Loke och åker hem för på söndag kommer mamma och pappa hit :) o på kvällen kommer Patrik hem :) gissa om jag ska krama ihjäl honom då? :) fixa lite mys :) vet dock inte riktigt vilken tid han kommer hem.... Det visar  sig :) nu ska jag gå till affären... See ya!!!


Första dagen som gräsänka........




......e inte slut ännu......
Lokis har redan lagt sig..... O nu började det spöregna!!! Ska ut o kolla om bilbarnstolen e i Volvon..... Loke ska till sin farmor och farfar imorgon....då ska jag passa på att städa hemma...så det glänser hemma!! Sen ska jag sooooooova...... Gud va underbart!! Sova e underskattat!! Idag iallafall har det inte hänt mycket..... jag o Loke har myst hela dagen.... Blir lite långa dagar när man bara e hemma.... men på Lördag åker jag till Hallsta o sover där...... Så får Loke och jag lite sällskap =) Nu ska jag röjja undan efter dagen.... loke släpar fram precis allt som bara går =) He he......

Love the way you lie....

Nya favvo låten...jag e nog inte ensam om det.... Han e grym.......



För övrigt börjar jag rackarns känna mig trött...... asså...... inte samma glans som för några år sen.... kanske har att göra med att man har skaffat sig en bus unge..... ;)
Nåhon som har bra tips på hur man piffar upp huden.... känner mig typ 50 i nyllet....
Jag ska ju vara snygg!!! O glänsa....mina dagar på toppen e INTE över!!! Puss på er!!

SMS-inlägg

img_9361 (MMS)


test

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1769441/jennnyberg?claim=mtug28yqdnw">Följ min blogg med bloglovin</a>

Gräsänka.....

Ja ha....då vart man gräsänka tills på söndag då......undra vad jag & Lokis ska hitta på? Nu sussar han förmiddag..... han gör det fortfarande ibland.... men oftast sover han bara en gång..... Beror lite på vad man gör om dagarna =) Ska göra massa nyttigheter nu när han sover.....  Hej på ett tag!!

RSS 2.0