Håret.....Jag vette fan...

Vad ska jag göra nu då??
Klippa? Färga?
Jag e less på detta hår....... gaaaah.....
Tips o förslag mottages!!

Hiss & diss!!

Hiss till våren!! I LOVE!!
Diss till oansvariga människor!


M som i? Måndag??

Jo rå.... Patrik va ju på kurs.... Jag i kidsen hängde. Ja.... Vi bara hängde gäng. Patrik kom hem.... Jag i Like drog till affären.... På vägen hem såg ju Loke att Tim hade kommit hem. (grann ungen) så det vart ett stopp där.... Och jag trodde inte jag skulle få med mig honom hem igen... Ha ha... Söta barn :) nu e det snart BB!!!!! Raaaaw!!!!!! Over folket!!! See ya!!!!


Barnloppis....

Fyndade 2 tavel hyllor och 4 tavlor till Moas rum för 30 :- Helt OK! Plus massa mera saker.... Böcker,kläder till Moa, hjälm till Loke,filmer och skor. Efter det åkte vi till Ikea. Rullgardin till Lokes rum. Dvd hylla till Lokes filmer, klädhängare till barnen.... Sen hem o montera... För att sedan åka till söta Jill och hämta en crosstrainer och fika lite.... Nu vankas det grillat.... Puss o hej!!!!


Premiär grillning!!!

Jo rå!!! Idag vart det grillning!! Fy rackarns vad gott det var!! Älskar grillat!! O nån öl till det ;)


Lite ute häng...

Går ju inte att sitta inne när det e fint väder!! Patrik e och kör cross så det blir tomt häng för oss här hemma. Mysigt när solen kikar fram :)


Hatar.....

Hatar när folk tar på sig ett livstagande ansvar och sen bara struntar i det och söker enkla utvägar!! Bara för att det inte passar!!  För att sedan ta på sig ett annat ansvar!! Dont talk with me about it!! Jag blir förbannad!!!

TACK!!

Glömde skriva.....

Moa stod själv i 10 sekunder idag.... Skrattade..... Och tog ett vingligt steg frammåt!! Succé!!! Om ni frågar mig!!!! Kommer hon gå innan hon fyller 1 år? Hm......


Lär känna Jenny Berg lite kort bah!!

* Jag gillar inte att prata i telefonen.
* Jag gillar SMS.
* Jag gillar INTE energi tjuvar!!!!
* Jag gillar öl.
* Jag ÄLSKAR mina barn (Ja Patrik med då)
* Jag älskar facebook!! ;)
* Jag tycker inte om snö o kyla!
* Jag älskar våren och sommaren!
* Jag längtar som FAN tills jag får åka till Uddevalla! (höjdpunkten i år)

Så....nu känner ni mig!! Inga konstigheter!!

Denna dag har jag vart SJUKT rackarns trött...... Men....jag klarade ju att hålla mig vaken idag oxå!! Igår kom Angelica o Jörgen o sällskapades lite med mig över några öl..... trevligt!! Inte speciellt sent blev det MEN oj va trött jag vart..... =)
Loke hade fått en smäll av en kille på dagis idag.... med en spade.... så han hade ett litet jack på ögonbrynet...o han va jätte ledsen!! Stackars söta mini me!!
Nu ska jag ladda lite..... de e ju BB om 1 1/2 timme ;) Me LOOOOOOOV!!!!

Dagen i bilder.....


Moa älskar pannkaka......


Så här höll jag mig vaken.....


Puss kalas!! <3


Mys på HÖG nivå!!

Hjälp till mot cancer!!

Blev fan förbannad igår när jag gick in på guldfynd...... då sålde dom armband....kommer fan inte ens ihåg va det var för armband.... men det fanns 2 olika storlekar.... 149:- och typ....298:- o vet vi hur mycket som gick till cancern? Jo 10:-..... 10 futtiga kr??????????? Fan va lack jag blir........ va fan???? Köpte jag ett?? NE!!!!

Självständig tjej....

Jo då..... hon e och leker på Lokes rum....och jag dricker kaffe o kollar på vakna med the Voice! Dagarna hemma e lugna!! Hon e så snäll!! Min lilla klimp!! Loke e på dagis......och jag ska jobba senare. Detta kanske e min sista dag på ROCKS...... Kanske inte.... Det visar sig!!


Lill tuss.... E nu stortuss!!

Sängsblogg.... Sova nu!!! Men här e hon::: stora tjejen!!! Älskar dig min dottra!!!


RSS 2.0