Lokis o snyggo mössan :)

img_0981 (MMS)

Lokis o snyggo mössan :)


Ska skriva mer senare..... Sitter och morg...

Ska skriva mer senare..... Sitter och morgon myser med Loke nu..... Han har ett nytt favvo ord..... Efter farfar så klart :) de e inte :) Loke.... Ska vi sova? -Inte!!!! He he..... Hörs sen då!! Pöss!!


Sussar sött i bilen..... Snart Ikea..... S...

img_3008 (MMS)

Sussar sött i bilen..... Snart Ikea..... Ska bara sova klart först....:)


Sötast.... Glass i heeeela ansiktet....:)

img_2579 (MMS)

Sötast.... Glass i heeeela ansiktet....:)


Va e det sjukaste ni blivit sugna på när n...

img_2559 (MMS)

Va e det sjukaste ni blivit sugna på när ni varit gravida? Detta vart jag sjuuuuukt sugen på idag....


Sova sig snart kanske??

Sitter hemma...Patrik jobbar kväll..... jag ska snart besöka sängen.... tänkte slänga upp lite bilder på lill bebis ;) Va på Ultraljud i torsdags!!! UNDERBART!!! Dom trodde det va en lite flicka.... men men...man vet ju aldrig till 100 % så jag tänker inte tapetsera rosa ännu ;)

Här e bebis:::::



Magbild vecka 19.....

Hm..... hur många kids e här inne egentligen?? Det återstår o se på torsdag =)


Jobba,jobba,joobba.....

Mmmmm....idag har jag faktist vart duktig.... Imorse så bad jag o Patrik ner sängen till vårat nya sovrum (eller Patrik bar) Ner med Lokes säng med tills hans rum.... Vårat rum e ju klart nu... Lokes e inte helt klart... ska dit lister o ...sen e det klart =) Men det kirrar vi nog i veckan.... Ska bli skönt att premiär sova det nya underbara sovrummet!! På nedre plan!! Så slipper jag springa upp o ner i trappen 5 gr per natt o kissa...nackdelen med att ha en bebis som ligger o klämmer på blåsan..... Annars e det bara helt underbart...mår mycket bättre denna graviditet!! Förutom att jag e trött mest hela tiden så e det kanon! Men det kan ju bero på att det e mörkt ute hela tiden nu......
Ska nu jobba 13 dagar irad..... De e ju bara jag & Linda som jobbar nu..... Hums..... de går nog bra de här...... ska ju snart åka iväg till värmen!! Bara 16 dagar kvar nu =)

Ne.... Nu ska jag kolla lite på tv innan jag besöker sängen!! Go natt alla söta!!!!

På gång.....

Nu e man hemma efter en dag på jobbet..... Patrik hade börjat tapetsera sovrummet =) Fin fint sörrö...... Angelica & Jörgen kommer lite senare.... nu ska jag slappa lite o dricka kaffe...see ya!!!


Fy fan asså!!!

Igår hände en sak.... som jag inte kan gå in på...... men de handlar inte om någon som står mig nära.... inte familj eller vänner... men ändå någon som finns nära. Han gjorde en så JÄVLA korkad sak så de e helt sjukt! Man börjar ju undra..... HUR FAN STÅR DET TILL?? O hur kan man sjunka så lågt? O hur kan man göra så mot sig själv o sina nära?? O va händer i ditt huvud? En människa som enligt mig e en bra människa.... lite problem o jag vet inte vad det handlar om för som sagt... denna e inte så nära! Att man kan göra en sån här sak?? Ett starkt rop på hjälp? Men tänk vad du utsätter andra för?????

Jag vet ju en hel del om att ha någon nära som utsätter sin familj o vänner för massa skit!! En person som inte har nån känsla för hur det påverkar andra... som inte ens kan be om ursäkt!! För att han faktist har förstört en stor del av min uppväxt!! Denna människa..... han skrev nyss att han va sur på mig????? Då tänker jag bara:::: HUR FAN HAR DU MAGE???? Vet du vad DU har utsatt oss för med ditt jävla beteende?? Har du bett om ursäkt för det??? NEJ!!! Du tror bara att man kan gå vidare?? 80 % av mitt liv har du vart denna människa som påverkat mitt liv negativt...... 20 % Har du vart "skötsam" o nu tror du att allt e bra eller? NEJ du!! Det funkar inte så!! Speciellt inte eftersom du har förstört så mycket runt omkring dig. O inte ens kan va en MAN o be om ursäkt?? Är du sur för att jag säger att jag skäms för dig?? TÄNK EFTER!! Har jag inte anledning? JO!! Så som du betett dig!! Tänker inte nämna nått namn. Så jävla less helt enkelt!! Om du ska bete dig som en barnunge så fine!! Ditt problem.

Nu ska jag göra mig ordning.... ska jobba snart!!!!

                                                                   **See ya**

Snö snö.....underbara snö!!

Oooooh...de snöar visst =) Mysigt!!
Igår kl 7 va vi på sjukan iallafall.... Loke skulle operera sig för vattenbrock i pungen..... Doktorn upptäckte då att det va jumskebrock....hur FAN hade dom kunnat missa det innan???? Blir fan galen!!! Inte undra på att Loke vart kunkig!! Måste ju gjort rackarns ont...stackars liten.... =( O inte kan han säga nått heller...... men Operationen gick bra iallafall..... Loke e en riktig fighter!! Hård som sten o har en extremt hög smärtgräns enligt doktorn..... Min lilla lilla plutt!!
Här e han precis efter operationen...eller ca 30 min efter han hade vaknar....full rulle o lek........


O idag va det jobb...... o så kom det snö...... de e rackarns myyyyyyyysigt!!

Så här såg jag ut idag......



O så här ser magen ut.....


Nu e jag home alone....Loke sussar o Patrik e o hjälper Johan o bygga lite hus....
Egentid e bra tid......  Puss på er...nu ska jag äta =)

Lokis efter operationen.... Leka e det bäs...

img_2089 (MMS)

Lokis efter operationen.... Leka e det bästa han vet ;) vila? No no....


Bild bomb på mig o Lokis....


Off to work.....

O så här ser man ut idag......


O magen så här......


SMS-inlägg

img_7630 (MMS)


En liten grej bara.....

Provade HM s egna blekning..... kostade hälften så mycket som alla andra...... MEN:::: Va exakt lika bra!!


Bleka...bleka.....

Mmmmmm.......som det låter....bleker lite hår...... Bleka mer eller färga rött?


Fester,glam & mode......

Visst vore det väl skoj om man kunde blogga lite om det...... men....de e inte så min vardag ser ut nu.....
Gravid som man e =) Då håller man sig på den lugna sidan...... här hemma händer de iallafall grejjer...... Patrik har rivit ut hela badrummet..... väggar o golv o allt..... ska bli nytt o fint!! O STORT!! Blir iallafall 120 cm bredare =) MYYYYS!! Med stoooort bubbelbadkar!! O Dubbelt handfat...... behövs ett stort  nu när man snart har 2 barn hemma =) Så här ser badrummet ut nu ;)


RSS 2.0