Go kväll.....

Sitter o kollar på hockey....HV71-DIF..... Hoppas på att HV vinner =)
Innan dess va Emma,Skilla,Jim,Sara,Tim,Ronnie & Stefan här o grattade Patrik som fyller hela 29 år idag....... Så här kommer det vara varje år..... en vecka med ständigt goffande av kakor,bullar o tårta..... en fetto vecka..... men de kan jag stå ut med ;)
Annars har det inte hänt så mycket idag faktist..... hängt gäng med Lokis som vanligt =) Han blir bara charmigare & charmigare för varje dag som går..... Gud va jag älskar denna lilla underbara människa!!! KÄRLEK!!!! Imorgon ska jag jobba...... Ska bli skoj!!! Nu ska jag hänga gäng ett tag innan jag faller ner i sängen o Zzzzzzzzz............ Godnatt Folket!!! PÖSS!!!!!


måndag....blodiga måndag......

Denna dag har vart skiiiiit jobbig...... tröttast ever!!! Dock sov jag till 7.15 ca...... Hade en ganska lugn dag..... förmiddag iallafall....Patrik Ekström va här en sväng....sen kom Patrik hem o jag drog o jobbade.... de va tungt att jobba idag.... rackarns trött...... Patrik & Lokis kom o hängde med mig på min rast..... Trevligt med sällskap =) Nu har jag precis kommit hem o sitter o slappar framför tvn..... DIF-HV71...... hoppas på att HV71 vinner...... Blä för alla Djurgårdare...... Nu ska jag slappa lite....Puss på er!!

Fixa gratis SPOTIFY!!

http://www.gratispremium.com/?ref=145064

Klicka på länken......

Loke 1 år!!

Ååååååååh......... nu e jag HELT slut efter Lokes födelsedags firande..... han e nog med det....he he.... körde ett slut rejs med Tim nu på kvälls kvisten!!! Han har en tendens att bli helt crazy med Tim....tror Tim e hans idol =) Nu blir det iallafall slappa med Öl i soffan... Kanske kommer det folk senare....kanske inte.... time will tell!! PÖSS!!
Fick en gungställning av farmor & farfar....


Hektist morgon.....

Oj oj.... hann inte mer än upp förns de va dax för Zakira att föda (min katt alltså) Jag har ju alltid vart tvungen att sitta med henne för typ stöd eller nått..... o så även denna gång.... Hon väntade på att jag skulle vakna sen va det full rulle.... Denna gång gick allt smidigt och ut kom 4 söta o välskapta kissebebisar!! 3 gråa o 1 gul...precis som förra gången!! Skriver lite mer ikväll.... har fullt upp nu =) Har ju blivit mormor =)

Måndag igen......

Nu e det måndag....jag va uppe....eller uppe....jag va vaken 5.20..... för då vaknade lille man...... De blir ju så för hans sömn rytm ruckades rejält i helgen.... Somnade 20 igår o han brukar sova 17.30 typ.... Många tror att om man lägger barnet senare ska dom sova längre på morgonen.... men det har bara motsatt effekt.... barn har sina rutiner o ruckas dom så blir det bara till det sämre..... well..... denna helg drar jag ett streck över....den har inte vart skoj om man säger så..... men jag blickar frammåt nu..... snart kommer sommaren...... Allt jag e splittrad över skall tas itu med...... jag ska få det bra igen!! Jag kommer få det bra igen..... Nu ska jag vila lite framför tvn o nyhetsmorgon......

Finaste halsbandet ever!! MITT MITT MITT!!!

Still sick.....hate it!!!

Ja ha ja.... då e man fortfarande sjuk då.... fy va less jag e..... Har till o med sjukskrivit mig från jobbet....de e typ första gången på 3 år kanske.... o då fattar man ju hur sjuk man e....Ska jobba i helgen så jag hoppas att jag blir bättre!!! Samtidigt som jag försöker blogga står Loke här o försöker sno datan ;) ha ha...... Idag blir det lugna gatan..... ska ligga o slappa hela långa dagen...... O hålla tummarna på att jag blir bättre....känns dock inte så nu....
Jag slänger upp lite bilder på Lokis nu.... enjoy!!

Dagens fråga::

Om man delar med sig av information till sin vän som leder till att dennas familj splittras..... o sen skita i att höra av sig efter det...... Är det en riktig vän? Eller e han/hon något annat?


denna sjuka dag.......

.....då menar jag inte att dagen vart sjuk..... för den har vart ganska så händelselös.... men jag har vart sjuk..... på alla möjliga sätt o vis...... hemkommen från jobbet nu och ska kolla på en lääääskig film =) Hoppas jag bara vågar sova efter den!! Ha ha.... Men jag e ju tuff!! Go natt folket!!!

Underbara morgon.....

....Loke sov till hela 7 idag...... underbart!!

Har ett tag funderat...... Om jag ska skriva vissa saker här..... men de e ju min blogg..... o jag borde ju skriva allt som finns i mitt huvud..... O jag vet att du läser detta!! O jag vet att du skriver om mig när du skriver vissa saker! O det e INTE OK!! De e därför jag "raderade" dig...... för jag fattar inte att du ens orkar!! Dax att släppa taget kanske? Du har ju fått fram det du ville inte sant?? Kanske dax för dig att gå vidare? Men nej..... du måste hänga kvar...... o gotta dig!!!??? Vilken människa!! Sjukt att man kan njuta av andras missär...... ja ja..... de e ju upp till dig!! Alla parter nöjda o glada!!
Jag vet iallafall att mitt liv går vidare nu..... till det bättre!!! O de vet jag.....o det vet dom som e nära...... =)
Man ska vara glad över det man har!! O det e jag!! Verkligen!!! PÖSS på er folket!! O ha en underbar dag!! Det ska jag ha!!!!!

Ute aktiviteter o bygge.....

A ha....idag har vart en sån där nyttig dag...... städat lite på tomten och byggt lite på ett av rummen...... vart på en promenad och grillat med..... imorgon börjar allvaret igen.... jobbar alla dagar utom tisdag!! Men jag gillar o jobba så det gör ju inget!! Sitter nu o ska slappa lite o kolla på tv..... för att sedan sova massa..... Godnatt folket!! PÖSS!!

Ledig Söndag.....

Ja ni...... jag kommer skriva lite i gåtor en tid framöver..... Ni som känner mig kommer veta vad jag skriver om.... ni andra kan ju bara fundera o luska lite..... Viktiga beslut skall fattas..... det e mycket att tänka på nu..... Det kommer bli till det bättre..... Jag mår bra nu...... men det e mycket tankar....... Man vet vad som e viktigt..... o ännu viktigare.... man vet vad som är oviktigt...... Vad som än nu händer så kommer det bli bra..... nu ska jag tänka på mig!! Till mina vänner.....mina äkta vänner::: TACK!!! Ni e fin fina!!!

Låååååång fredan!!

Ja ni....... vaknade 6 typ...... mös pös med Lokis i 30 min typ innan Patrik åkte iväg till Hallsta o lämnade av honom...... Han skulle köra Cross på Arlanda....o jag skulle jobba...... började inte förns 14 så jag hade hela huset för mig själv =) drog till jobbet....jobbade lite...... de va ganska lugnt..... sen drog jag o kakade lite mat på Tavernan..... sen till Bullit för ÖL!! Sandra va där...... de va inte så mycket folk men jag lyckades få i mig ett gäng Cider =) Sen bar det av till flustret liksom....ha ha ha....... hem med nattbussen...... Idag mår jag bra!! Ledig......barnfri ett tag till..... men vaknade 7...... ha ha... man e ju skadad!!

Oj oj......

Ni som känner mig tillräckligt väl vet vad som hänt.....så det behöver jag inte gå in på..... Jag skriver som förra gången de krisade..... man märker nu vem de e som e en äkta vän...... De e faktist bara 1 person som jag kan ge eloge för!! Som faktist öppnar allt för en!! Även om vi inte leker varje dag...... så ställer du upp!! Måste påpeka att denna människa e en underbar person!! Det e inte många som e så osjälviska som henne!! "du e välkommen när du vill"!! Hur många kan säga så? Hur många orkar bry sig liksom?? Tack Jill....de e fint att veta att du finns där!! Med detta menar jag inte att det inte e nån annan som brytt sig/hört av sig..... de e jag så klart med glad för...... men ni fattar? Idag ska jag jobba..... de känns kul...... imorgon ska jag göra något som jag inte tänker skriva om..... men det e inget jag ser fram emot!!! Sen kan jag säga att det finns oxå människor därute som verkar njuta av folks tragiska upplevelser!! Varför fattar jag inte!!!??? Va får man ut av de liksom? Ne folket!! All focus på Loke nu!!! Han e ju trots allt de BÄSTA!!!!!


RSS 2.0