Spy galla!!!

Jag skullecilja spy lite galla på en viss person nu..... Ingen jag känner nämnvärt..... Eller ens bryr mig om.... Men människan e ju bara såååå FEL! Hur kan en människa vara så dum/pantad? Jag döööööör!!!!!!!!!


Nervös??

Jo.....men de e jag!!! Ska jag gå och lägga mig snart? Ja det ska jag!! Imorrn ses vi! Kära sabaton!!!


Sabaton!!

Jo rå.... Dom ska signera plattor,rumpor??? Ja vad man nu vill..... På mitt jobb imorgon! Ska bli Nice! Sen lyckades jag tigga till mig en uppskrivning på gästlistan på spelningen på musikens hus med! Ska bli Great!!!!! Idag asså.... Har jag: vaknat,jobbat och kommit hem. Familjen sov när jag kom hem! Nu kollar jag på något sunkigt program och försöker bli trött. E svårt då jag dov sjukt länge imorse! Men jag vet att ställningarna e hållna hemma då jag ser pallen stå framför handfatet så jag vet att till och med att Moa har borstat "tennerna". Hörrni..... Nästa vecka ska jag på ett vinter bröllop!!!!! Hur mysigt kommer inte de att bli?? Sen att det e söta,underbara Angelica som gifter sig gör det bara kalas bra!!!! Nu hoppas jag bara att min klänning kommer i tid!!! Ja Patrik.... Jag beställde en;) orka gå i affärer!?!? Jag har även internet shoppat alla julklappar.... KLART!!!! Ne.... Hörs imorrn!!! Kanske kan jag slänga upp nån skoj bild på sabaton.... Vågar jag krama dom???


Ha ha... Blogg??

Jag verkar ha glömt bort att man faktist ska dela med sig av sin vardag?!? ;) en snabb sammanfattning: tagit körkort, skaffat ett till jobb, sagt upp mig från det oxå..... Och kört familjeliv som vanligt! Körkortet va fan på tiden!!! Idag.... Skit kallt ute! Men va ut en sväng med kidsen! Det verkar vara lite för kallt för dom.... Brorsan va här en sväng med.... P följde med honom och köpte en ny cross. Bakat pepparkakor.... Kaos ;) som det brukar vara när Moa ska vara med!! He he..... Nu sover hon.... Loke kollar på Fifi.... Och jag sitter i soffan för första gången idag typ.... Zzzzz.....


RSS 2.0