Valborg....

Goddag folket!! Idag kommer nog 90% av mina vänner vara fulla.... Själv ska jag jobba.... Men det gör inget.... För jag ska inte göra något... Loke har fått sin cross nu :) och han verkar mer än nöjd över det :):)


Bildbomb från förr......

Ja...jag har inte alltid vart gammal..... här e jag innan kidsen.....












Liten blir stor...

Ja.... Hon har ju hunnit fylla hela 1 år redan! Och om ca 2 veckor börjar hon på dagis! Fy rackarns vad tiden går fort!!!!


Lite mutor...

Eller mutor och mutor.... Från en mamma som hade barnvakt när hon jobbade för pappan i familjen körde cross tävling och mamman får dåligt samvete så hon köper lite presidenter (sen att mamman älskar att köpa saker till barnen) har inget med saken att göra ;)


Nya möbler...

Här e hyllan som jag monterade till Moas rum. Rosa lådor självklart!! He he.... Zakira gillar att sova på fotöljen....


Underbart!!

Patrik åkte på cross igår... Kommer hem antingen ikväll eller imorgon. Beror på hur det går för honom. Hoppas väl att han kommer imorgon :) jag fick då (som alltid när jag e ensam med barnen) en sovmorgon till... 7.30 tror jag Moa vaknade... O Loke kom upp 9. Nu sitter han och kollar på dumbo. Med mina "kåpor"... He he.... Mina skullcandy hörlurar. Senare idag kommer barnens farmor och farfar och ska vara barnvakt medans jag jobbar. Igår skruvade jag ihop en hylla till Moas rum... Fy för Ikea möbler....1000 skruvar typ. Lägger upp bild sen.... Nu ska det mysas för hela slanten!!!! Pöss på er!!!


Tok fisar!!

De har vart en bra dag idag :) massa mys med barnen :) lite lek på tomten.... Mys i husvagnen och lite lek med grann kidsen!! Nu sitter jag uppe själv... Patrik la sig tidigt för han va på jobbet 05..... Så frågan e nu: orkar jag kolla på BB?


Måndag...

Ja de e sant!! Det e måndag igen.... Idag som alla måndagar är jag hemma med båda barnen. Idag har det vart en hel del städ. Men oxå massa skoj och lek!! Loke har badat med ballonger. Sen passade vi på att gå ut och blåsa såp bubblor när Moa sov.... En bra dag so far!!


Min vän.... Och kalas....

I helgen har vi firat våran lilla (stora) Loke!!3 år.... Vart tar tiden vägen??? Galet!!! Barn kalas på morgonen.... Och släkten på ef. På kvällen kom Angelica och jörgen... Lite öl.... O så vart det flustret med min älskade Cissi..... Finare människa får man leta efter!! Älskar henne :)


Tårta making time...

Jobbat lite idag.... Innan dess shoppade jag lite pressenter till Lokis Tokis :) han fyller ju hela 3 år på måndag!! Vi firar honom imorgon. Barnkalas på förmiddagen.... Dock kunde hälften av dom vi bjudit inte komma :( sjukdomar.... Ja ja.... Tror inte han märker nått ;) släkten kommer på ef.... Vi ska ju köpa en cross till honom... Det e väl på tiden :) gjorde tårtorna nu på kvällen :) nästa år köper jag... Ha ha.... Dom blir coolare om man köper och bestämmer hur dom ska se ut... Men våra va väl fina? Ha ha..... Nu längtar jag bara tills jag får väcks Loke med paket på sängen:):) älskade Loke!!!! Di blir 3 hela år!!! Gud va tiden går fort!! Jag älskar dig min perfekta son!!!


......it's black!!!

Så va man här igen ;) de e svart.... Det e underbart o svart!!!!


What à f**k??

Va e detta för utslag??? Kliar gör dom med..... Gaaaaah.... Ser förkävligt ut!!!!


VEM FAN VA DET SOM RINGDE??

Idag hade jag fika besök av Lokes dagiskompis mamma Elenore.... o hennes lilla lilla bebis =) Så liten och söt..... så kul att prata med henne för man kommer ihåg hur det va när man hade amningsgärna ;) ha ha...... bara mammor som fattar!! Kl 14 kom Loke hem..... han va ganska trött så det blev en lugn dag......
Precis när vi skulle äta så ringde en snubbe.... jag hörde inte vem det var... Han frågade om Patrik va hemma.... och jag sa att han va på jobbet och att han kom hem sent.... Då sa personen: Bra...men du kommer vara hemma iallafall? Jag va ju tvungen att fråga vem det var för jag hörde inte vem det va.... då sa han bara att: Klart du gör.....jag e bara lite hes....hm... ne jag vet fortfarande inte vem det är..... han sa att jag skulle sätta på kaffe och jag sa att vi precis skulle äta.... då sa han... men vi ses sen då.....
Hm..... ingen har dykt upp än så länge....

VEM FAN VA DET SOM RINGDE????

Dom vackra.


Tillbaka efter påskledighet!!

Haft 4 dagar tillsammans med familjen! Detta e ovanligt!! Eftersom vi alltid jobbar mot varandra.... Det va mysigt!! Passade även på att hämta hem husvagnen :) idag har vart en sån där exemplarisk dag med exemplariska barn!! Sitter i skrivande stund och funderar på om vi ska gå över till grann grabben Tim imorgon som har vattkoppor. Och smitta barnen lite! Bra att ha det överstökat i deras tidiga åker? Ska ringa 1177 när Loke lagt sig och rådfråga lite. Kanske skulle vänta till efter 3 års kalaset. Men jag ska höra efter NÄR det börjar smitta om man vart i kontakt med nån som har vattkoppor.


Mina barn....

Enligt mig.... E dom lite bättre och finare än alla andras! Jag är lite bättre och snyggare än er andra!! Så e det bara!! Over!!


Barnens djungel...

Tog en tripp till ett lekland idag.... Barnens djungel i Arlanda. Båda barnen fick leka av sig! Mys!! Sen hem... Städa lite på tomten.... Fy attans vad med skit det finns! Emma och Skilla kom förbi en sväng.... Sen har det vart tokerier hemma bara! I love mina fantastiska barn!!!


Ikea...

Snart ska vi åka till Ikea o shoppa... Brukar bli stress stress när Moa är med för hon blir ALLTID trött när vi är där.... Slår aldrig fel! Stay toned!!


O så va husvagnen hemma!!

Den nya fina husvagnen!!! Kommer att bli Nice att åka iväg med den!!! Nästa år ska vi ha säsongs kort på rullsand! Detta år har jag ingen semester eftersom vi bytte ägare på jobbet. Fy va Nice!! Men en liten/ några trippar kommer det bli!


Spy galla!!!

O jag kan inte skriva varför.... E bara jävligt less på en liten "situation" i mitt liv!!!! Och det har INTE med familjen att göra..... BLÄ!!!!


Vuxen människa??

Jävligt trött på vuxna människor som beter sig värre än barn!!!!! Jävligt trött!!!!


Moa 1 år idag!!!

Idag fyller min lilla lilla tjej hela 1 år!! Vart f-n tog tiden vägen? Om en månad börjar hon på dagis!! Känns sjukt!! Och Loke fyller 3 år den 16 april..... Gaaaah!!!


RSS 2.0