Klagomur??

Har hela veckan TÄNKT blogga...... men jag e lite för irriterad på en viss person så risken att jag skulle skriva något dumt gör att jag faktist låtit bli!! **duktig**
Kan säga att jag e trött på personer som BARA hör av sig när det ska fås saker..... eller när dom är ensamma utan sambo. För att sambon kanske i vanlig ordning har vart ute på fest och ligger bakfull hemma.
För att sedan inte ens höra av sig om något annat på ett år ca. NE!! Då får det va!!
Annars då? Patrik kom ju hem förra veckan..... vi va nog båda trötta efter sjukdomarna.... det va en trött vecka så att säga..... Helgen spenderade vi i Hallstavik och mös lite.... Loke hade tjatat om att han skulle åka till farmor o farfar o äta tårta...... Ja Farfar har ju nämligen fyllt 65...men dom va i Vietnam då..... Annars har det väl hänt endel på jobbet...men det orkar jag inte skriva om ikväll.... för nu ska jag kolla på bog brother....I LOVE!!!!

Peace out!!

Går under.....

Vill bara skrika....VARFÖR kan du inte lyssna? Innan det är försent? Varför bryr du dig inte om hur jag känner? Varför är du så okänslig? Jag vill bara bort....bort härifrån....jag går under....jag kvävs...........

Uttrycket: "jag saltar alltid en story"

Det kanske e det som behövs?? =) Jag har kommit fram till att jag behöver göra ett ryck i bloggandet... för vem fan tycker det e skoj o läsa om bajs o snor? Jo.... kanske en o annan mamma ;) Men sen då? Ne..... så jag får alltså salta på lite!! Nu e det ju faktist så att mitt liv handlar inte bara om sånt heller.... men en del av det! Tänker kanske börja vara brutalt ärlig.....om vad jag tycker om saker o ting? Om människor...... och om upplevelser...... Jag har ett o annat att skriva om...ha ha ha...... Kommer aldrig använda några namn... för det skulle vara att hänga ut folk...o det vill vi ju inte ;) Står nu på jobbet.... kommer alltid hit en timme innan på helgdagar då bussarna inte vill behaga gå enligt mina arbetstider...WHY?? Jobbet ja....... Inte en ny vara så långt ögat kan nå..... kortterminalerna funkar inte...... har ni fatta ännu? Neeeej.... de ante mig!! Vi står under ett såkallat...eventuellt ägarbyte med finare ord..... så vi får ju hoppas att det går vägen!! Annars står Jenny utan jobb snart!! Och det vill jag INTE!! Inte bara den biten att jag står utan jobb....utan att jag e nog en av dom få på denna planet som faktist älskar mitt jobb....och jag har en fantastisk chef!! Slå de ni!! Jag glädjs åt att gå hit..... jag älskar att jobba med musik och media. Och jag älskar att träffa kunder!! (även om man inte jan tro det alla dagar) MEN....faktum e att jag ÄLSKAR mitt jobb...... Så OM detta inte går vägen.... får ni gärna komma med erbjudanden till mig!! TACK!! ;) Igår kom Patrik hem från en veckas vistelse i Spanien..... och jag o våra kära kids har vart hemma...o haft:: sjukstuga!! Jag mår fortfarande som en påse skit!! Men inte fan e det synd om mig för det!! Jag biter ihop bah!! Jah e inte den som stannar hemma för det..... som vissa av mina hypokondiker vänner....ÅÅÅH....jag har nog lite ont i huvudet.... bäst jag ringer o sjukskriver mig...det e såååååååå synd om stackars lilla mig!! Sen att jag inte har någon som kan störa mig och att jag faktist KAN vila precis hela dagen..... det spelar ingen roll...för det e SÅÅÅÅÅ synd om mig!! Och så skriver vi det på fejjan för att få lite bekräftelse..... stackars!!! Plutte nutt!! Jag spyr på såna människor..... Ni skulle vart hemma hos mig denna vecka::: Loke 39 graders feber,Moa 39,7 och jag::39!! Men kunde jag vila? NEJ!! Det kan man inte när man måste ta hand om sina sjuklingar till barn som behöver sin mammas stöd!! Det gör jag gärna!! Även om det e jobbigt!! Och även om jag inte får vila..... jag kan svära lite inom mig.... Men de e bara att bita ihop!! Thats life!!! Ne... nu ska jag slänga i mig en nyttig frulle.....NATURDIET SMOOTHIE BLUEBERRY!! O hoppas att denna dagen blir lika underbar som gårdagen!! PÖSS PÅ ER!!

Vill bara gråta.....

Jag mår så jävla dåligt! Jag vill bara skrika och grina..... Men jag måste vara stark för mina barn.... Jag vill bara lägga mig ner och sova.... Och vakna frisk och att Patrik e hemma.... Jag saknar honom.... Och vill bara krypa upp i hans famn nu....... Just nu sover båda barnen.... Så jag vilar på soffan..... Jag fryser.... Och frossar..... Mina ögon gör ont.... Och kroppen värker! Jag e SÄNKT!!!


Sjuklingar....

Idag e en sjuklings dag..... Loke har feber och ligger och sover..... Jag vilar i soffan.... Med feber.... Och Moa e nog frisk.... Men sover. Kände en tand på henne igår :) ska utforska det lite mer när hon vaknar! Det händer så mycket med henne nu..... Hon ska stå hela tiden.... Imorse när hon vaknade så stog hon i sängen :) nu e det passa passa passa! Hela tiden!! Ne.... Nu ska jag vila lite.... Godnatt!


Godnatt pappa!!

Loke saknar sin pappa...... Här säger han Godnatt.... Till sin pappa.... Som e i Spanien!!!


Ensammen.....

Ja...detta e andra dagen....det går hur bra som helst...men det e allt lite ensamt!! Och jag saknar....mitt HJÄRTA!!
Idag har vi vart på kalas hos Skilla.... hon fyllde 3 år.....3 hela år.... gud va tiden rinner iväg.... Känns som igår jag satt och kollade på Emmas film från sjukhuset och grät...... =)
Jag tänker slappa även denna dag.... så ni får nöjja er med bilder från dagen.... för det har inte hänt jätte mycket ;)








Ooooops....

Hittade denna lilla skit unge så här lite tidigare.... Det går undan!! Nu blir det till att passa lite mer... Så hon inte ramlar o slår sig Lill fisen!! Just nu kollar Loke sin nya Nicke nyfiken film... Och Moa sover. Så jag ska ta o städa lite :) Pöss så länge!!


Bilder.......

Orkar inte skriva ikväll... kan ju skriva att på 3 dagar har Moa blitt...... en stor tjej.... från inget..... till prat o stå upp själv.... skriver mera sen.... ska sova nu =)





Gräs änka....

Dom första 4 timmarna har gått bra... Men ny börjar jag redan sakna.... Ha ha..... Fy va töntigt! Det e första gången vi kommer vara ifrån varandra så här länge ( se en vecka) ha ha.... Och första gången sen Moa kom.... Han har vart iväg förr.... Till England en gång... Och på en fiskeresa.... Men det va bara över en helg typ..... Just nu sitter han på planet... Hoppas flygresan går bra! Han brukar ju få ett sånt här tryck i huvudet när han flyger :( hoppas han slipper det! Själv ska jag ha en mys vecka med barnen! Inget jobb för mig!! Over så länge!! Pöss!!


En morgon trött kille....

Vill inte gå upp..... Typ aldrig när han ska iväg till dagis!! Men att väcka oss på helgerna... Det går bra det.... Hm.....


Hon e nu 10 månader.....

Vart f-n tog tiden vägen? Hon sa titta igår..... Och vi firar detta med att slänga upp en bild när hon gör "fula minen".... Hon e lik sin far där tycker jag ;)


Jobb helg.....

Jo rå... denna helg e min jobb helg... som alla andra typ...Klirr klirr! Just nu befinner jag mig på mitt underbara jobb....lirar Volbeat på hög volym och inväntar kl 10. Hade en knepig natt. Vaknade 04 o hadde så sjuuuuukt ont i magen..... Låg o krampade i ca 10 min sen försvann det..... aj aj aj.....
När jag slutar ska vi åka till Hallstavik och äta middag där. Dom ville bjuda oss på en....hej då middag för dom åker till Vietnam på tisdag...det va meningen att vi oxå skulle med... men jag kände att flygresa på ca 14 timmar o 6 timmar på buss för att komma fram va inget jag,Patrik,Loke eller Moa skulle palla.... inte det lättaste att få till det så att barnen e nöjda då. Det skulle bara bli as jobbigt! Men jag hade gärna kommit bort från detta PISS väder!! Jag verkligen avskyr vintern..... Ne...fy bubblans!!! O på lördag drar ju Patrik till Spanien...... jag får vänta till sommaren på värme jag...... o sen vecka 33 drar ju jag till Turkiet.... det ska bli nice...men det e skita långt dit. Men iallafall nått att se fram emot!! Nu ska jag ta o förbereda lite smått..... see ya all!! PÖSS!!!

För er som missade FREDAGSMYSET!!!!!

Innan Facebook kom...ni vet då när man hade riktiga vänner...som man kunde prata med...och träffa...då fanns det jävlar inget "Fredagsmys"! Då var det "somna-nu-för-fan-ungar-så-vi-kan-avsluta-veckan-med-lite-waka waka!" som gällde. Men nu...nu ska det MYSAS! Allihop - tillsammans! Och ALLA ska vara glada och snygga, äta nyttiga saker och ta kort på varandras Ellos-leenden. Sen ska dessa bilder spridas världen över som ett bevis på hur perfekt allting är. Men jag har genomskådat er för längesedan! Jag VET att det inte finns något jävla Fredagsmys! Jag kan nog läsa mellan raderna på era falska statusuppdateringar...

"Fredagsmys med Taccos framför TV:n! Äntligen helg!" = "FY FAN vad vi behöver städa efter detta jävla matkaos! Lök och majs flyger ÖVERALLT, läsken rinner längs golvlisterna, ungarna är snoriga och jag hatar mitt liv. TVÅ hela dagar utan dagis - snälla låt det bli måndag snabbt!"

"Fredagsmys!! Skål vänner!!" = "Innan jag fick barn hade jag vänner. De finns där ute någonstans... Snälla låt mig åtminstone få bli lite full ikväll!"

"Familjen samlad för mys!" - "Åh jävlar vad många vi är! Vad hände?!"

"Fredagsmys! Mysmiddag och en flaska rött!" = "Mc Donalds & ett åtta veckor gammalt dunkvin...framför Postkodsmiljonären på TV4. Jippie."

"Wohooo! ÄNTLIGEN FREDAG!!!" = "Tack gode gud att denna jävla vecka är slut. Imorgon är det MIN TUR att sova till åtta älskling! Godnatt!"

"Fredagsmys med finaste familjen Johansson!" = "Fan. Åka bort en fredag!? Vem tyckte att detta var en bra idé!? Obekväma jeans, smink, ouppfostrande ungar som man ska behöva skämmas över och en jävla massa små kletiga händer i chipsskålen. Jippie. Ta mig härifrån!"

"Äntligen Fredagsmys med familjen!" - Tack GODE GUD att jag har iPhone så jag slipper umgås med dem!! En statusuppdatering nu så alla tror att vi älskar varandra sen blir det wordfeud tills jag däckar här på soffan. Gött!"

"Fredagsmys med älsklingen!" = "BARNVAKT!!!!!! Ring inte för fan! Vi ska ha sex!"

Så är det. Det är sanningen bakom fredagsmysandet.

Freeeeeda!!!!

Slutar snart.... Då ska jag hem o slappa satan!!! De ni!! Intressant i veta va!?!? Slänger upp en bild på nya hårfärgen!! Får se när jag tröttnar på denna ;)


193 dagar kvar......

Ha ha...det gäller att överdriva nedräkningen ;)
Slänger upp lite bilder på hotellet!! Så här ser det ut:::::
Vardagsrummen i lägenheterna.....


Utsikten från hotellet....



Lite hotell och lite pool......



Kommer bli guld de här.........

Sova,äta,sola,dricka öl.....CHECK!!!!


À men eller hur??

Paniken infann sig lite..... Patrik åker till Spanien redan den 11 feb... Det kommer bli kanon för han.... Nu gäller det bara att styra upp med jobb och barnvakt....?!?! Det löser sig :) tar lite bubbel på det!! För o lugna nerverna :):) vilken kväll!! Pöss på er!!!


Fredags mys?? Ne ni...det e en MYT!!!! ;)

Innan Facebook kom...ni vet då när man hade riktiga vänner...som man kunde prata med...och träffa...då fanns det jävlar inget "Fredagsmys"! Då var det "somna-nu-för-fan-ungar-så-vi-kan-avsluta-veckan-med-lite-waka waka!" som gällde. Men nu...nu ska det MYSAS! Allihop - tillsammans! Och ALLA ska vara glada och snygga, äta nyttiga saker och ta kort på varandras Ellos-leenden. Sen ska dessa bilder spridas världen över som ett bevis på hur perfekt allting är. Men jag har genomskådat er för längesedan! Jag VET att det inte finns något jävla Fredagsmys! Jag kan nog läsa mellan raderna på era falska statusuppdateringar...

"Fredagsmys med Taccos framför TV:n! Äntligen helg!" = "FY FAN vad vi behöver städa efter detta jävla matkaos! Lök och majs flyger ÖVERALLT, läsken rinner längs golvlisterna, ungarna är snoriga och jag hatar mitt liv. TVÅ hela dagar utan dagis - snälla låt det bli måndag snabbt!"

"Fredagsmys!! Skål vänner!!" = "Innan jag fick barn hade jag vänner. De finns där ute någonstans... Snälla låt mig åtminstone få bli lite full ikväll!"

"Familjen samlad för mys!" - "Åh jävlar vad många vi är! Vad hände?!"

"Fredagsmys! Mysmiddag och en flaska rött!" = "Mc Donalds & ett åtta veckor gammalt dunkvin...framför Postkodsmiljonären på TV4. Jippie."

"Wohooo! ÄNTLIGEN FREDAG!!!" = "Tack gode gud att denna jävla vecka är slut. Imorgon är det MIN TUR att sova till åtta älskling! Godnatt!"

"Fredagsmys med finaste familjen Johansson!" = "Fan. Åka bort en fredag!? Vem tyckte att detta var en bra idé!? Obekväma jeans, smink, ouppfostrande ungar som man ska behöva skämmas över och en jävla massa små kletiga händer i chipsskålen. Jippie. Ta mig härifrån!"

"Äntligen Fredagsmys med familjen!" - Tack GODE GUD att jag har iPhone så jag slipper umgås med dem!! En statusuppdatering nu så alla tror att vi älskar varandra sen blir det wordfeud tills jag däckar här på soffan. Gött!"

"Fredagsmys med älsklingen!" = "BARNVAKT!!!!!! Ring inte för fan! Vi ska ha sex!"

Så är det. Det är sanningen bakom fredagsmysandet.

RSS 2.0