24/9


https://youtu.be/slRTFYgVvIo

youtube, ADHD.

https://youtu.be/K4UENFDkVis

Titta in där. 

Byte av plattform.

Börjar VLOGGA. Länk till min kanal. See ya. 

https://youtu.be/tNcrvBRGS40

(null)


https://youtu.be/tNcrvBRGS40

Att leva med min hjärna...

Jag har alltid undrat varför ingen förstår mig... varför jag alltid tänker annorlunda.... jag har alltid undrat varför jag får panik så lätt, Eller varför jag ena sekunden kan vara jätteglad men sen kan hela världen rasa på 2 sekunder. Att vara och känna så här är så sjukt jobbigt. Och att känna att ingen någonsin kommer att förstå mig skär i mitt hjärta. 
 Just nu är klockan 02:15 på natten.,,, och jag kan inte sova. 
Jag har panik hela kroppen och jag vill fly från egen kropp.  

Här om dagen fick jag reda på att jag får min ADHD utredning..... och jag blev så glad så jag tänkte att det här vilja berätta för någon. För det här kanske kan hjälpa mig så jag känner mig normal.... folk säger till mig att normal är inte bra.... du är bra som du är. Men är jag verkligen det? 
Jag kan inte göra mig förstådd.... jag är alltid på tio platser samtidigt. Jag har alltid tio projekt igång samtidigt.... men ändå får jag inget gjort. Jag stressar sönder mig själv. Och tröttar ut mig själv.... och det enda jag vill är att någon ska förstå mig.... jag skulle vilja känna det där lugnet alla pratar om.... jag skulle vilja ha den känslan som gör att man kan ligga kvar i sängen på helger och bara njuta av att man är ledig..... men jag kan inte det..,. Jag kan inte känna lugnet. Jag är alltid på gång någonstans.... och jag ligger alltid fem steg före..... 

Jag skulle bara vilja ha lite lugn och ro..... och jag skulle vilja att någon någon gång förstod mig.... 
jag har till och med tröttnat på att skriva nu.... så jag går vidare till nästa sak. 
Jag börja sy på en kjol.... eller så gör jag något annat. 
Jag hoppas...... Jag önskar att jag vore en normal.... 
(null)

(null)

(null)


RSS 2.0