Känner en smärre panik!!!

Mmmmm..... Känner av den där panik känslan i magen!!! Och på topp till det skulle jag vilja spy så mycket galla på en viss person! Men det håller jag inom mig.... Bla Bla Bla... Hoppas dagen blir bättre snart..... "det löser sig alltid"


Midsommarhelgen e över?

Min var lugn.... Hur var eran?
Jag va ledig..... idag jobbar jag. Nu e det bara 4 dagar tills jag drar till Uddevalla.... det e nära nu mina vänner. Som jag längtat!! Måste shoppa lite innan..... regnkläder lär man ju shoppa eftersom mina e det "någon" som har snott... eller med finare ord... vägrar lämna tillbaka dom. **suck** Vissa människor har ju stora problem alltså.... blir arg bara jag tänker på det..... Ett riktigt psyk.

Nog om detta.
Lite bilder...


Glad Midsommar!!!


Bilresa till Hallsta....


Loke skulle promt ha på sig syrrans snickar brallor ;)


Trött fis!!


Soliga dagar....

I vad kan man göra då? Jo man kan jobba... Men man kan oxå sola lite! Fy fan va Nice med sol!! Love it!!! 8 dagar kvar nu!! Nice!!


Åååh....

De här har vart en lååång dag.... Så lång att jag inte orkar skriva om den ;) på fredag e det midsommar. Vad händer då liksom? Ska man kanske snickra ihop en midsommar stång med barnen? Patrik ville köra midsommar racet.... Låt gå för det. Det e ju på morgonen. Jag har denna nedräkning.... Denna underbara nedräkning. Det e nära nu.... 9 dagar.... 9 ynka dagar.... Sen e det du o jag...... Campingen, crossbanan... O alla underbara människor!!! Jihooooo!!!!!!


Fuck cancer!!!

Hittade denna coola tröja..... På www.ungcancer.se. Den ska jag nog ta o klicka hem! 300 kr som går oavkortat till ung cancer. Känns som en bra sak.... Pins har man ju redan 1000 hemma ;)


Längtan...

Nedräkningen..... Folk kanske undrat? Jag har längtar efter detta sjukt länge nu.... Nu e det bara 10 dagar kvar!! Fy fan vad skoj det ska bli!!! Cross VM i Uddevalla!!! Träffa Goa människor... Kolla på cross och festa!! Så jävla Nice!!! Pöss!! Vi ses väl där??


Nya älsklingarna!!

I löööööv dom!!!


En liten sjukling i stugan....

;) ja Moa alltså.... Igår vaknade hon sent... Typ 8.30. Verkade hängig... Sådär gnällig och skulle vara i min famn hela tiden.. 39,3 i feber. I med Alvedon sen en tripp i bilen till Jula och köpa lantklippare. Väl hemma igen somnade hon vid 12 tiden. Jag åkte och jobbade och kl 14.30 skickade Patrik ett sms och frågade när jag la henne. Hon sov alltså 3 timmar.... Sen va hon vaken 30 min... För att sedan somna om. Detta resulterade såklart i en ganska vaken natt. Men bara hon blir frisk så :) och för mig..... Finns det kaffe :) puss på er!! Hoppas på att Lill tussan blir frisk idag. Hade bara 38 nånting imorse....


Alldeles lagom....

Helgen har vart Nice!! En lugn sådan.... Det är egentligen dom bästa. Dom som man får spendera med sina bästaste!! Kollade på dokumentären som Frida va med i i torsdags! Den va så jävla bra! Man får upp ögonen lite..... Sen kollade jag på Facebook och ser samma personer klaga på att dom har feber i är såååååå sjuka.... O nej.... Det är inte hög feber.... Utan vi lägger upp kort på en temp på 38 grader?? Va fan..... Orka klaga hela tiden?? Är det så jävla synd om er??? Får jag svara på det?? -NEJ!!! Man blir faktiskt liiiiiite..... Trött på sådana människor..... Nu till nått helt annat.... Om 18 dagar mina medmänniskor.... 18 dagar....:) Uddevalla!!!!!


Ensammen dag med kidsen :)

Patrik har vart iväg på jobb idag... Och kommer hem imorgon. Så vi har lekt heeeeela lååååånga dagen! Mys!! All kärlek till min familj!! Älskar dom mest!! Nu ska jag sova.... Så jag orkar upp imorgon.... Mellan 6-7 någongång.... Får se vem av vildingarna som vaknar först.... Pöss!!!


Sveriges dag (se igår)

Firade jag med att jobba.... Men jag köpte en Sverige bikini i all ära!! Nice!!!


Frukost....

Så här e det.... Öl gör en tjock! Nu blir det inte en endaste zipp på en öl tills Uddevalla!! Bara naturdiet!! Vi får väl se om det ger resultat!!


Snart åker vi!! 23 dagar kvar!!

Längtar.... Det kommer bli sjukt kul!! Hoppas bara på bra väder!!!! Jihoo!!!!!


Jill blidde fru...

Och det firades friskt igår!!! Kärlek till dig!!


RSS 2.0