Pust o stön.....

Kan det va så att kroppen håller på att säga ifrån på skarpen? Det återstår väl att se........ nu e det inge skoj längre..... E avundsjuk på er som kan njuta av graviditeten..... för jag tycker att mina bara har vart pest o pina!! TUR att man får något så underbart utav det...... det gör att man står ut.......

Loppis....

Va på loppis med grannen idag....... oj va med folk...blev trött så fort jag kom innanför dörren typ....he he.... men fick med mig detta för 150 kr....;)


Imorgon går jag in i vecka 30...... nu ser jag ut så här::::


Oh YES!!

Vaknade idag....relativt tidigt....06.40.....o hör o häpna:::: Kände mig relativt bra idag!!!! Bättre än på länge..... Hoppas det håller i sig........ Idag ska jag försöka få lite nyttigt gjort =)

PÖSS PÅ ER!!!

Sjukling...oh yes!!

Ja jag orkar inte skriva mer om det men jag e fortfarande ett jävla kolli!! SJUK!! Hatar att vara sjuk......BLÄ!!!

Igår va jag bara hemma o försökte spendera så mycket tid i sängen som jag bara kunde..... kl 12 kom Patrik hem med Loke..... Han hade feber enligt fröknarna på dagis??? NO NO NO..... det hade han INTE!! Inte ett dugg faktist...... På eftermiddagen skulle Patrik åka iväg en sväng med Loke så jag skulle få vila ifred....då upptäcker han att bilen e pajj..... nån fjädring el nått till framaxeln.... ja vad vet jag om bilar?? Ha ha...men den ska in på verkstan på Torsdag iallafall...... INTE klirr i kassan!! Tur att våran snälla granne Jim lånar ut bilen till oss tills dess så patrik kommer till jobbet o kan lämna Lokis på dagis...... det hade inte riktigt gått ihop med buss...... o jag e för sjuk för att sitta o flänga o fara med bussen...... blääää.......

Nu till nått vackert:: Hittade dessa pumps på en sida...... Drömmer mig bort..... sååå fina!!!!!!


Slänger upp en bild på min gigantiska mage imorgon......
Nu::: SUSSA!!!!

Go natt!!

Vaknade på fel sida.......

....sen har dagen bara vart pest o pina!!! Ont överallt,trött o på skit baaad humör.....sitter fortfarande i liiite....men hoppas det går över!!
Det har iallafall hänt lite i badrummet i helgen....även om man alltid tror att man ska hinna mer än vad man hinner ;)
Vi han INTE klart med kaklingen.... men vi kom en bra bit på vägen iallafall..... men så e dom ju extremt nogranna oxå!! Vilket e bra för man vill ju inte ha nå slarv!!
Nu ska jag slappa massa..... så jag mår lite bättre....Patrik e o jobbar lite.....så jag har min lilla egentid som jag älskar......o barnet sussar....... NU: SLAPPA!!!!


Sjukskrivning....

Ja ni....jag blev fortsatt sjukskriven....... Kanske inte egentligen vad jag hade hoppats på men men.... jag måste ju vila för bebbens skull.....
Så de e bara att gilla läget....
Fick idag sömntabletter utskrivna med.... UNDERBART!!! Då kanske jag äntligen får sova...... har ju typ sovis i snitt 2 timmar per natt i ca 3-4 veckor...... Ogilla.
Nu ska jag göra det jag ska göra:: Slappa!!

PÖSS!!

Slappis.....

Jag har kommit in i ett slappis mode...... orkar inte göra mycket........ men hade besök av Angelica idag!! Hon har ju vart i Dominikanska o fått en gyllenbrun underbar färg.....Lillen verkade ha saknat henne ;)


Har vart hos Emma 2 gr idag med =) Förmiddags fika o sen lek o mat på kvällen.....Man blir bortskämd där =)

Ska slänga upp en nödlösningsbild när Loke tjatar om att bada o man inte har nått badrum funkar även detta =)


Sen har jag även shoppat lite till mini som kommer....jag vet att jag inte ska...OM det blir en pojke...men lite kan man juh ;) Det e ju 95% att det blir en flicka =)

La la la......

I helgen som var satte boysen upp taket i badrummet =)
Så här bidde det...... snyggaste taket ever!!!


Svårt o se kanske.... men kortet e knäppt med min bästaste Iphone.....;)

Sen upptäckte jag idag för första gången att min mage e f-n gigantist..... pust......
Undra hur den kommer se ut när jag e "färdig jäst"
Ha ha......


O så en sjuk jenny..... mössan e för att jag har en.....bad hairday!!!


Nu ska jag städa lite...... o dricka kaffe........ även om kaffe suget inte e lika starkt längre..... så behövs det..... för jag e levande död på mornarna.... PÖSS PÅ ER!!!!

Vecka 28....

Ja ha ni..... nu e man i vecka 28.... har 90 dagar kvar...... börjar känna mig väldigt otymplig!
Svårt o ta på sig brallor,strumpor.... ja precis.. Sen att jag fortfarande e sjuk gör ju inte saken bättre.....
Känner mig som en levande död typ!! Idag har jag iallafall fått en läkartid!! Får se vad dom säger. Hoppas jag kan få meduuucin så jag blir frisk!!
Slänger upp en bild på min 28 veckors mage::::::

O en utan tröja::

O en på mitt sjuka nylle::

SJUKT less!!

Jag e så fruktansvärt less på at va sjuk nu..... jag spyr på det!!!!!! SPYR!!!!!


En vecka kvar nu......

......Mmmmm....jag ska till doktorn om en vecka liksom...... tror det skulle behövas en riktig rackrns meducin kur för att få fason på mig..... mår pink rent sagt =/
Ibland mår jag liiiite bättre o då hoppas jag....men sen så kommer det tillbaka...det onda!! Fy o blä!!!
Så om jag inte e bättre på fredag drar jag till Akuten.......

Over and out!!

För sjuk för att orka blogga ordentligt......

Well....e väl inne på 3e veckan nu..... o orkar verkligen inte blogga riktigt.......
Men tänkte slänga upp lite bilder på nya bordet o stolarna.....
Så här ser det ut för 6 pers......


Så här för 8 pers......

Och för 10 pers.....

O 6 sånna hära fina stolar =)

Sitter på bussen till jobbet nu...... Har ...

Sitter på bussen till jobbet nu...... Har vart sjuk dom senaste veckorna.... Jobbat dock :/ nu börjar jag väl känna mig kryare :) lilltårs iallafall.... Ska försöka mig på ett riktigt blogg inlägg ikväll... Har inte riktigt haft ork till att skriva.... Men jag har lite att dela med mig!! Puss puss vänner!!


Ja ha..... Då sitter man här då.... Kl e 0...

Ja ha..... Då sitter man här då.... Kl e 05.04 o jag kan inte sova :( andnings besvär.... Panik ångest? Det e den första dagen på det nya året.... Den första..... Ni som verkligen känner mig... Kommer att förstå detta.... Att jag måste nu skriva av mig.... Jag mår inge bra!! Jag har alltid hållt skenet uppe.... För alla andra jävlar som simmar i träsket.... Som mått dåligt.... O jag har alltid försökt funnits där... På ett eller annat sett..... Hållit humöret uppe.... För alla andras skull.... Men ibland orkar jag inte..... DU tex.... Kan dra åt helvete!! För vad du har utsatt dina nära med!!!! Du har bara tänk på dig själv!!! O skitit i alla omkring dig!!! JAG har fått sett skiten di lämnat bakom dig!!! Vad vill jag med detta bittra inlägg?? JO..... Att ni ska veta..... Att även den som förväntas vara den starka..... Har känslor..... O ibland......ibland behöver denna oxå någon som lyssnar!!! O just nu.... När jag inte mår nå bra.... Sitter jag ensammen.... I köket.... Med panik ångest..... O imorgon ska jag le igen..... O låtsas som ingenting..... För det e SÅ jag funkar..... Älskar Loke över allt annat!!!! Nu e detta inlägg över!!! Får se om jag somnar snart..... Gott nytt år alla mina vänner......


RSS 2.0