Imorgon e det Midsommarafton........

O jag kommer onte att vara i Öregrund..... Lite ångest har jag nog..... Men vi får fin besök av Robban,Karro & Theo..... så jag ska nog klara mig....... Denna vecka har jag o Lokis spenderat den mesta tiden ute....badat o lekt i sandlådan..... Gud va jag älskar den lilla krabaten..... Han har fått dagis plats....=) De e liiiite blandade känslor i det...... men det ska nog gå bra..... får ju inte träffa han lika ofta då...... Jag ska bli bättre på att blogga....***LOVAR**** He he....... man kommer ju i perioder..... nu har jag haft min svacka...... nästa fredag.... åker vi troligtvis till Uddevalla...... o kollar på cross VM...... de har jag sett fram emot heeeela året...FY FAN va kul det ska bli...... om vi kommer iväg vill säga =)
Slänger upp lite bilder från veckans gång........

Fram tills nu....tisdagen.....

I helgen som var drog vi till hallsta...Patriks mor fyllde år så vi grattade henne.... på Lördagen tog vi en tripp till Åland o köpte lite öl..... på Söndagen åkte vi till min mor o far o hällsade på oxå.... igår....jobbade jag o det ska jag göra idag med..... Vilka detajler jag kör på när jag bloggar...ha ha.... orkar inte..... ska hinna med massa nu när Lokis sover..... slänger upp lite bilder...... Pöss så länge......

Måste bara lägga upp denna bild.....

Lokes farmor tog fram en gammal vagn...... ha ha ha.......från vinden....... som va gammal....gammal........

In Sweden we call it "grön"

A ha.... lite Onsdags öl vart de igår.... Patrik va hemma o gaddade lite..... då passade man på..... drog till Jill först.... Jag o Sandra.... satt där o hällde lite öl...sen ner till Bullit...de va trevligt.... drog hem vid 23.30 typ.... då hade Patrik lagat "fylle" käk till mig =) Satt ju bredvid några som åt på bullit....blev lagom sugen..... idag...e jag typ bakis...HUMS!!!! Bra att bli bakis på typ 5 öl..... Nu väntar en ny dag...men nya utmaningar...... Shoppade lite nyttigheter igår med..... Hårspray....foundation....nagellack o en tröjja...... CHECK!!!!!


Morgonstund......

Har inte skrivit nånting på ett tag...... men de har väl inte hänt så mycket heller så de e inte så att ni missat nått ;) Vi har bytt panelen på gård sidan..... vi ska ju bygga altanen där o va tvugna att byta panelen innan...... vet dock inte hur länge vi får vänta med altanen.....och polen...... Patrik lyckades trampa in en spik i foten (igen) igår........ dax för skor som skyddar? Jo tack..... Kan vara bra att ha när man håller på...... Jag har pysslat o pysslat på ganska mycket på tomten..... o på huset....jag har ju målat som enb tooook...... de e kul när man har energi...... igår städade jag....torkade golvet....målade....klippte gräset.....städade ute..... oj oj...va duktig jag är!! dag ska jag med fixa o dona...... Snart fyller jag ju 30 med....vet inte hur jag ska styra upp den festen men det ordnar sig nog...... Well...... nu e det en vanlig morgon på villavägen 15...... Fint väder o jag ska fortsätta med min uppvaknings procidur....kaffe,kaffe....massa kaffe!!!!!!

Pigg kille ;)

Pigg katt.......

Kungen/drottningen över diskbänken......

Han e iallafall pigg.......

Morgon utsikten......

Så där ja.....

Nu e denna sida "klar"......

Renovering steg.....panelbyte......

Slänger upp lite bilder...nu e det på gång iallafall...... =)

Så här såg det ut innan..... vi har ju satt in nya fönster o en altan dörr.... samt satt igen en dörr.... till vänster om det högra fönstret som ni ser......

Så här fint blev det när vi tog bort den gamla panelen..... ha ha...ser ut som krig!!

Nu börjas det.....till o med nu e det finare än innan....ha ha.......

Lite av panelen satt vi upp igår kväll...... ska snart ut o fortsätta.......

Självklart....bygg öl o bygg cigg!!!! O hööööög musik!!!!!

Sämst på blogg......

Orkar inte skriva idag heller...... men jag slänger upp lite bilder på mitt allt!!!!!!!


RSS 2.0