Att leta??

Ja alla vet ju.... Att man letar ständigt efter nya saker.... Nya utmaningar.... Well!! Thats me NU!!! Ge mig nytt!! Ge mig spänning igen!! Ge mig fan mitt liv tillbaka!!! Ååååh så less!! Missförstå mig inte!!! Jag ångrar inget! Jag vill bara ha nått nytt o fränt i mitt liv!!! Jag har ingen lust att tråka runt ensammen som nu!!! Ensammen e mitt andra namn!! O nej!!! Jag fiskar inte snyftande näsor! Jag fiskar efter liiiiite jävla spänning!!!

Kommentarer
Postat av: q

hallå! du har två barn och sambo! om du kallar dig ensam så är det fan respektlöst mot dem! menar du att dem inte betyder något för dig?

Svar: Eftersom du inte vågar skriva vem du är (som oxå är respektlöst om man frågar en sån fråga) så misstänker jag att du inte känner mig! Så svar på din fråga: Mina barn betyder allt för mig! Nu handlade detta inlägg om MIG som privat person! Och inlägget handlade inte om min familj! Nöjd? För visst kan man känna sig ensammen även om man har en familj? Jag är en person som både e en egen persom men oxå mamma. Man kan kombinera detta vet du! Och jag e en j-vla bra sådan med! Både person OCH mamma.
Jenny Berg

2013-03-03 @ 20:29:10
Postat av: Jenny Berg

Eftersom du inte vågar skriva vem du är (som oxå är respektlöst om man frågar en sån fråga) så misstänker jag att du inte känner mig! Så svar på din fråga: Mina barn betyder allt för mig! Nu handlade detta inlägg om MIG som privat person! Och inlägget handlade inte om min familj! Nöjd? För visst kan man känna sig ensammen även om man har en familj? Jag är en person som både e en egen persom men oxå mamma. Man kan kombinera detta vet du! Och jag e en j-vla bra sådan med! Både person OCH mamma.

2013-03-04 @ 10:42:32
URL: http://jennnyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0